POP UP -teatteri

Pop up-teatteri on turkulaisten teatterin ammattilaisten säännöllisen epäsäännöllisesti esiin popsahtava yhteenliittymä. Pitkään monissa teattereissa vaikuttaneet tekijät tietävät, miten tehdään teatteria ammattitaitoisesti vaihtuviin esityspaikkoihin erilaisille yleisöille.

Pop up -teatteri tekee esityksiä, joita haluaisimme itsekin nähdä. Nimemme mukaisesti pop-upahtamme uusiin ja yllättäviinkin esityspaikkoihin. Esitystemme taustalla on vahva osaaminen sekä teatterin, kiertuetoiminnan, kasvatustyön että tutkimuksen puolelta. Meillä esitykset eivät ole vain esityksiä, vaan kulttuuripalveluita, joilla on selkeä tarkoitus sekä päämäärä.

Pop up-teatterin aiempia produktioita ovat olleet immersiivistä teatteria tarjonnut alkuperäinen Brinkhell, ympäristövalistusnäytelmä Eikka Ekoveikka sekä suomalaisen elokuvan historiaan uponnut Improvisio-filmihullu vuosisata. Toissa vuoden jouluna tuotiin lapsiyleisölle Tatun ja Patun joulu. Syksyllä 2023 Brinkhell - kadotettu lapsi jatkoi paikka- ja aikasidonnaisten esitysten sarjaa.

Nähdään teatterissa!